Lider du af tandlægeskræk?

10 % af befolkningen går slet ikke eller meget sjældent til tandlæge på grund af tandlægeskræk.

Behandling med certificeret Tandlægeskrækbehandler

 

Vi har rigtig mange patienter med tandlægeskræk og vi ved godt at et tandlægebesøg ikke ligefrem er en fornøjelse. Mange fortæller at det endda kan være svært at bestille en tid, og at de får fysisk og psykisk ubehag, som koldsved, kvalme, svimmelhed, ondt i maven og tankemylder,  langt før de skal komme. 
Men sådan behøver det ikke være, din skræk kan formindskes betydeligt og i mange tilfælde fjernes helt. Det ved vi fordi vi i 2 år har kørt et testforløb på en særlig behandlingsform, som har vist sig at være meget effektfuld på netop tandlægeskræk og andre fobier. 
Testforløbet er blevet afprøvet på en stor gruppe patienter, der ikke har været til tandlæge i 10-30 år pga. tandlægeskræk. Deres skræk har inden behandlingen ligget på 9-10 som det værste. Efter behandlingen er deres skræk kommet ned på mellem 5-0.
De har fået tilbudt sessioner med ca. 14 dages mellemrum a ca. 1,5 times varighed. Efterfølgende har disse patienter tilbagemeldt, at deres skræk (efter 1-3 sessioner), enten er reduceret, så den er håndterbar eller helt forsvundet.
Vi har endnu ikke oplevet, at der har været brug for mere end 3 gange, heller ikke ved de patienter, der har været så bange, at de ikke kunne nærme sig en tandklinik.

Kom i gang i dag

Et tandlægeskræk forløb består af tre sessioner og koster 2.100,-
Er du patient på klinikken får du hele beløbet fratrukket på din efterfølgende tandlægeregning. 

Bestil din tid direkte hos Grace.

Ring 29605539