Få smilet tilbage 

 

Så du igen kan tygge og spise alt det du kan lide uden smerte og ubehag

 

Book tid til en telefonsamtale, hvor du får afklaret om vi er et match i forhold

til dine ønsker, behov og økonomi

 

Udfyld formularen

Tandlæge H.C. Wulff vil ringe dig op snarest.

Tandklinikken Sydfyn

– gi´r dig smilet tilbage!

Tandlæge i Svendborg. Tandlægerne drøfter behandling

Sådan får du lavet dine tænder uden ubehagelige økonomiske og behandlingsmæssige overraskelser ….

 

Har du svært ved at tygge, fordi det gør ondt, eller mangler du en tand og har derfor ikke lyst til at smile, Har du endda undgået tandlægebesøg, fordi du er bange for hvor meget du skal have lavet og hvor meget det vil komme til at koste. Har du måske allerede haft flere dårlige erfaringer med tandlæger, der ikke har respekteret dine grænser og som ikke ligefrem giver dig lyst til at lægge dig i stolen igen? Du er ikke den eneste – langt de fleste er ikke glad for at gå til tandlæge, og mange har tanker om ubehagelige overraskelser undervejs i et behandlingforløb, gør det ikke ligefrem nemmere at få booket en tid Mange har endda tanker om at tandlægen bare laver noget unødvendigt, så det bliver ekstra dyrt, eller de har bekymringer om hvad der sker hvis det ikke holder, – er der overhovedet nogen garanti. . 

Måske har du endda oplevet at prisen er ændret eller meget anderledes end det du havde fået fortalt i første omgang, – så din tillid til tandlæger er forsvundet. Men sådan skal det naturligvis ikke være….

Ved at komme til os, vil ikke blot få et overblik over din behandling, du vil også være med hele vejen igennem og selv beslutte hvad der skal laves, så du kan være sikker og tryg i at vi laver det vi har aftalt, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser, du ikke er blevet informeret om inden eller undervejs. 

Mit navn er H.C. Wulff , jeg er tandlæge og ejer af tandklinikken Sydfyn ….

 Siden 1987 har jeg hjulpet tusindvis af patienter med at få smilet tilbage. Jeg har endda specialiseret mig både i implantater, kroner og broer, – men også i at hjælpe folk der lider af svær tandlægeskræk. For mig er det nemlig vigtigt, at alle kommer godt og smertefrit igennem deres behandling.

At få en ny tandkrone eller indsat et eller flere implantater kan være en stor beslutning. Hos mig og mit team er det derfor vigtigt, at hjælpe dig hele vejen igennem behandlingsforløbet med at træffe den helt rigtige beslutning og løsning for dig. Men det aller vigtigste er at du føler dig tryg, og til hver en tid kan stille spørgsmål, blive lyttet på og føle dig godt informeret i hele processen. Det er også netop derfor jeg laver denne gratis indledende samtale, så vi del dels kan finde ud af om vi kan leve op til dine forventninger og løse dit behandlingsbehov. Men også så du kan få et overblik over, hvilke muligheder og løsninger der er, og hvad det koster, for at du kan få et velfungerende tandsæt fri af problemer. 

.

H.C. Wulff Tandlæge
Tandlægeskræk

I stedet for at udskyde besøget og bruge en masse tid på at gætte dig til, hvad der skal laves, og surfe på nettet efter de bedste og billigste løsninger, – så kan du vælge at få det hele ordnet hos os….

 

 Den måde du passer dine tænder og får vedligeholdt dem, sætter rammerne for dine tænders sundhed. Hvis ikke du i tide får lavet det der skal laves, og kommer ud af regelmæssige besøg, så kan det desværre ofte blive langt dyrere og smertefuldt at komme til tandlægen. Så i stedet for at du udskyder det yderligt og venter endnu længere, – så kan du i stedet springe direkte til at få afklaring på hvad dit behandlingsbehov er og få det lavet, både smertefrit og få en god velkomst rabat. 

Ved at komme til os, vil ikke blot få et overblik over din behandling, du vil også være med hele vejen igennem og selv beslutte hvad der skal laves, så du kan være sikker og tryg i at vi laver det vi har aftalt, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser, du ikke er blevet informeret om inden eller undervejs. 

Tandklinikken Sydfyn hjælper dig hele vejen

 

Historien bag Tandklinikken Sydfyn

I 1987 blev jeg færdiguddannet som tandlæge på kbh. Tandlægehøjskole. Jeg arbejde herefter på flådestationen i Christianshavn. Efterfølgende var jeg tandlæge hos en privatpraktiserende tandlæge i Esbjerg indtil min kone og jeg tog 3 år til Grønland, hvor jeg arbejdede i den Grønlandske Tandpleje indtil 2002

Herefter tog vi til Danmark hvor jeg købte mig ind i en praksis i Stenstrup, som jeg endnu har. Jeg oprettede derefter en klinik i Vindeby i 2008 hvor jeg især har specialiseret mig i at lave implantater. Vi har en særlig maskine, så vi selv kan lave dem, og derfor ikke behøver at sende vores ting til teknikker. Langt det meste laver vi selv. 

Derudover har vi på klinikken lagt særlig vægt på behandling af tandlægeskræk, da min kone Grace Hidalgo uddannede sig til terapeut i en helt særlig og meget effektiv metode til at behandle angst, stress og fobier. Det har været så effektivt at man blot på 3 gange kan forbedre sin skræk markant og mange slipper skrækken helt. Det har selv for mig været svært at tror på og være vidne til den udvikling, folk gennemgår fra de kommer ind og slet ikke tør sætte sig i stolen, til at de går glade ud med et smil på læben.

I 2018 lavede jeg sammen med Grace Hidalgo netop derfor også  en uddannelse for tandplejere og klinikassistenter, hvor vi underviser i behandling af tandlægeskræk patienter. 

Min passion er derfor ikke kun at lave tænder, men også at folk undervejs har en god oplevelse, plus at vi ligger vagt på også at lave god kvalitet til rimelige priser.

H.C Wulff Tandlæge og ejer af Tandklinikken-Sydfyn
Z

Mere end 20 års erfaring

Tandlæge H.C. Wulff har mere end 20 års erfaring i at indsætte implantater. Sammen finder vi den helt rigtige løsning for dig.

Z

Uforpligtigende undersøgelse

For at finde den helt rigtige løsning for dig, tilbyder vi en uforpligtigende gratis forundersøgelse, hvor vi finder ud af, hvad den rigtige løsning er for dig. Undersøgelsen er gratis og der er ingen binding.

Z

Fast tilbud på behandlingsmuligheder

På baggrund af forundersøgelsen udarbejder vi et fast tilbud på de enkelte dele i den behandling, som er den rigtige for dig. Behandlingen kan mange gange deles op i etaper, hvis du ønsker det.

I videoen her under kan du møde Thomas, som har fået lavet et større indgreb hos Tandklinkken Sydfyn.

I dag har Thomas igen et flot smil.

Priseksempler

Tandkrone:

 

1 porcelænskrone 7.550,54 kr.
Medlemsrabat 30 % 2.265,15 kr.
Din pris 5.285,39 kr.*

Implantat:

 

1 Implantat 21.979,85 kr.
Medlemsrabat 30 % 6.593,95 kr.
Din pris 15.385,90 kr. *

*Forudsætter medlemskab af Tandklinikken Sydfyns medlemsklub.

75 kr. / md. 1 års binding

Hos Tandklinikken Sydfyn kan du forvente en professionel og smertefri behandling foretaget af et erfarent personale.

H.C. Wulff

Tandlæge og ejer af Tandklinikken Sydfyn

Udfyld formularen

Tandlæge H.C. Wulff vil ringe dig op snarest.

Tandklinikken Sydfyn

– gi´r dig smilet tilbage!

Kontakt

Ring

Svendborg:  62 21 32 32

Stenstrup: 62 26 22 33

Du finder os her

Svendborg:

Bregningevej 43, 5700 Svendborg

Stenstrup:

Egevænget 8, 5771 Stenstrup